Current filters:  
Netherlands
Real Estate
European Union
Axon Lawyers
The organic sector has developed from a niche market to one of the most dynamic sectors of EU agriculture.
Netherlands
NewGround Law B.V.
Circulair bouwen bestaat uit veel aspecten: van aanbestedingsrecht naar mededingingsrecht.
NewGround Law B.V.
André Gaastra en Maria Bouwman van NewGround Law bespreken de nieuwste ontwikkelingen rondom het Didam-arrest.
NewGround Law B.V.
Vergunningstrajecten voor bouwer en gebiedsontwikkelaar simpeler maken.
NewGround Law B.V.
Charles van Rijckevorsel en Sofie Happe van NewGround Law bespreken het lang verwachte antwoord van de Hoge Raad op vragen omtrent huurkorting voor 290-bedrijfsruimten ten tijde van de coronacrisis.
Ploum
"Gebouwen" zijn de grootste energieverbruiker in Europa. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 40% van het energieverbruik en 36% van de CO₂ - uitstoot in de EU.
Van der Feltz Advocaten
Sinds de uitbraak van de pandemie woedden er in de literatuur en rechtspraak tal van discussies of de coronamaatregelen een gebrek opleveren in de zin van artikel 7:204 lid 2 BW of onvoorziene...
Dentons
Wij hebben in het verleden vaker aandacht besteed aan ‘dubbele' ofwel ‘tweezijdige' bemiddeling en de sanctie die de wetgever in dit soort situaties hanteert
DLA Piper UK LLP
Juridisch kader en mogelijke oplossingen voor bedrijven
Loyens & Loeff
In our blog of 13 February 2019, we reported to you about the required ‘C label' taking effect for office buildings as from 1 January 2023, the consequences for owners and/or landlords and tenants
Loyens & Loeff
When you drive into a multi-storey or underground car park, you are likely to park in the first convenient space you find.
Loyens & Loeff
It is not uncommon for the civil-law notary to be appointed by the vendor, and not the purchaser, where the vendor is a property developer or housing association, for instance
Loyens & Loeff
A sanction is imposed on any seller failing to provide the purchaser with a valid energy label when selling a property
Intertrust
For a long time, real estate was all about bricks, but nowadays it is also more and more about technology.
Dentons
Traditiegetrouw luiden velen van ons het laatste kwartaal van het jaar in met een bezoek aan de Expo Real in München.
Dentons
In de Vastgoedmarkt van oktober en november 2017 schreef ik over de voetangels en klemmen die op de loer liggen bij het gebruik van volmachten.
Dentons
Situatie: er bestaat met betrekking tot hetzelfde pand een hoofdhuurovereenkomst en een onderhuurovereenkomst. De hoofdhuurovereenkomst wordt opgezegd en eindigt, en de hoofdverhuurder eist het gehuurde op.
Dentons
Traditiegetrouw ontvangt u na de MIPIM onze nieuwsbrief die zich richt op de commerciële makelaardij en haar opdrachtgevers. Wij hebben wederom enkele uitspraken c.q. onderwerpen geselecteerd die in uw praktijk van pas kunnen komen.
Dentons
In vrijwel alle modellen van de ROZ voor bedrijfsruimte en winkelruimte, is een bepaling opgenomen die een boete stelt op te laat betalen ter grootte van een percentage van de huurachterstand met een minimum.
Dentons
Voorkom dat de kantoorgebouwen uit uw (verhuur of asset management) portefeuille vanaf 2023 niet meer mogen worden gebruikt als kantoorgebouw!
FREE News Alerts
Sign Up for our free News Alerts - All the latest articles on your chosen topics condensed into a free bi-weekly email.
Popular Contributors
Upcoming Events
Mondaq Social Media