Onze klanten worden vaak geconfronteerd met vooroordelen over merkonderzoek, Bent u ook nieuwsgierig naar de 'why,' 'what' en 'how' van merkrechten en bescherming? Of heeft u misschien prangende vragen over het beschermen van unieke ideeën en creaties?

Onze FAQ-sectie staat klaar om u op weg te helpen in de wereld van intellectueel eigendom. Het is tijd om uw IE-kennis te testen, en ontdek nu alles wat u moet weten over merkonderzoek!

Veelgestelde vragen over merkonderzoek

  • Als er geen registratie bestaat voor mijn merk, kan ik het zonder problemen gebruiken en registreren in het merkregister.
  • Bij het onderzoek naar beschikbaarheid van een merk is het ook van belang om te kijken naar de waren en diensten waarvoor het overeenstemmende merk werd ingeschreven.
  • Ik heb merkonderzoek gedaan en in verschillende merkenregisters zijn merken gevonden die identiek zijn aan/of overeenstemmen met het merk dat ik wil registreren. Ik kan mijn merk niet meer registreren en moet op zoek gaan naar een alternatief merk.

Meer weten over merkonderzoek? Spreek met uw Novagraaf consultant of neem hieronder contact met ons op. Abonneer op onze nieuwsbrief om de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen.

The content of this article is intended to provide a general guide to the subject matter. Specialist advice should be sought about your specific circumstances.