Expomaritt Exposhipping İstanbul - 17. Uluslararası Denizcilik Fuarı kapsamında gerçekleştirilen 2 ayrı panelde, ofis partnerimiz Av. Türker Yıldırım ve denizcilik danışmanımız Kaptan Deha Aydın konuşmacı olarak yer aldı.

Sabah saatlerinde düzenlenen 'Sürdürülebilir Sektör ve Enerji' temalı panelde konuşan Kaptan Deha Aydın Sualtında Unutulan Değerler başlığını ele aldı. Aynı zamanda dalış eğitmeni de olan Aydın, başta Marmara ve olmak üzere diğer denizlerimizdeki vahşi yaşam hakkında bilgiler verdi.

Öğlen oturumunda ise sahnede Av. Türker Yıldırım 'Gemi Finansmanı ve Hukuk' temalı panelde katılımcılara hitap etti. Yeşil gemilerin Finansmanı hakkında konuşan Esenyel & Partners Ortak Avukatı Türker Yıldırım Türkiye'de gemilerden kaynaklanan deniz-çevre kirliliği cezaları konusuna da değindi.

Her iki panelin son bulmasıyla birlikte ise ofis partnerimiz Av. Türker Yıldırım ve denizcilik danışmanımız Kaptan Deha Aydın'a teşekkür plaketlerini Expomaritt Exposhipping yetkilileri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

125088a.jpg