Türkiye ve yurt dışından gelen, başta hukuk öğrenimi olmak üzere çeşitli alanlarda ihtisas yapan öğrencilere ‘Yaz Stajı’ fırsatı tanımaktayız. Yaz stajyerliği kapsamında olan öğrenciler, büromuzun bütün departmanlarında çalışma fırsatı yakalamakta ve kendilerini geleceğe hazırlamak için çaba göstermektedirler.

Bu bağlamda; Esenyel & Partners olarak, 2023 yaz döneminde hukuk ve diğer bölüm alanlarından 32 öğrencimizi misafir ettik. Onları hem içimizden biri hem zaman zaman destekçimiz olarak gördük. Onların bize verdiği enerji ve bizim onlara katkılarımızla bu birlikteliği önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi, geleceğin mihenk taşlarına, katkılarımızı artırarak devam etmek istiyoruz.

Dönem boyunca bizimle birlikte olan tüm stajyer çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, kendilerine başarılarla dolu bir kariyer dileriz!

Esenyel & Partners Hukuk Bürosu’nda stajyerlik süreçlerine katılarak iş dünyasına adım atabilirsiniz!

Staj başvurularınızı info@esenyelpartners.com e-posta adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İşe alım süreçlerimizle ilgili detaylı bilgi için kariyer sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.