Search
Searching Content indexed under Litigation, Mediation & Arbitration by Cornélie Arnouts ordered by Published Date Descending.
Links to Result pages
 
1  
 
Title
Country
Organisation
Author
Date
1
Professional Liability and Disciplinary Law Newsletter - September 2018
Prinsjesdag is achter de rug en daarmee bijna het laatste kwartaal van het jaar aangebroken. Na het zomerreces praten wij u graag weer even bij over een aantal actualiteiten.
Netherlands
1 Oct 2018
2
Hoog Of Laag Tarief, Dat Is (En Blijft) De Vraag…
Het lijkt zo simpel, bij de levering van een (bestaande) woning betaalt de koper 2% overdrachtsbelasting, bij de levering van overig vastgoed (geen nieuwbouw) 6%.
Netherlands
20 Jul 2018
3
Wetsvoorstel Tot Herziening Van Het Beslag- En Executierecht
Men heeft er zin an in Den Haag. Diverse wetsvoorstellen zijn begin juni ter consultatie gelegd, zo ook een wetsvoorstel dat het beslag- en executierecht in het Wetboek van ...
Netherlands
9 Jul 2018
4
Kostenveroordeling In Tuchtrechtelijke Procedures
Tot 1 januari 2018 kenden de beroepsgroepen advocatuur, notariaat en gerechtsdeurwaarders verschillende regelingen voor (i) de kosten van toezicht en tuchtrechtspraak en ...
Netherlands
9 Jul 2018
5
Nieuwsbrief Beroepsaansprakelijkheid & Tuchtrecht Juni 2018
De zomervakanties naderen al weer. Dit betekent dat dit de voorlopig ‘laatste' nieuwsbrief is en wij na de zomer pas opnieuw in de pen zullen klimmen.
Netherlands
9 Jul 2018
6
Professional Liability And Disciplinary Law Newsletter June 2017
Integriteit anno 2017; zegt u het maar. Waar staan wij, waar staat u, waar staan de diverse beroepsbeoefenaren? Op 1 juni jl.
Netherlands
26 Jun 2017
Links to Result pages
 
1