Mondaq All Regions - Albania: Finance and Banking
Deloitte Albania sh.p.k
Entered into force on 2000 the Law on Securing Charges has the merits for introducing a swift system for the secured transactions.
Deloitte Albania sh.p.k
Titulli i kėtij shkrimi, i denjė pėr njė film epik, pėrshkruan mė sė miri lehtėsimin e profesionistėve tė sektorit bankar dhe atij ligjor nga lajmi i miratimit nga Kuvendi mė datė 20 tetor 2016, i projektligjit pėr ndryshimet nė Ligjin pėr Barrėt Siguruese.
Boga & Associates
The International Comparative Legal Guide To: Project Finance 2016 - Albania.
Boga & Associates
What are the main trends/significant developments in the project finance market in your jurisdiction?
Most Popular Recent Articles
Deloitte Albania sh.p.k
Titulli i kėtij shkrimi, i denjė pėr njė film epik, pėrshkruan mė sė miri lehtėsimin e profesionistėve tė sektorit bankar dhe atij ligjor nga lajmi i miratimit nga Kuvendi mė datė 20 tetor 2016, i projektligjit pėr ndryshimet nė Ligjin pėr Barrėt Siguruese.
Boga & Associates
The International Comparative Legal Guide To: Project Finance 2016 - Albania.
Boga & Associates
What are the main trends/significant developments in the project finance market in your jurisdiction?
Deloitte Albania sh.p.k
Entered into force on 2000 the Law on Securing Charges has the merits for introducing a swift system for the secured transactions.
Article Search Using Filters
Related Topics
Popular Authors
Up-coming Events Search
Tools
Font Size:
Translation
Channels
Mondaq on Twitter